Natural Horseriding

and more

-  VAKANTIE MET ONS  -

Bij ons kan u ook terecht voor een vakantie met uw eigen paard. Wij zijn gelegen op 300m van het Nationaal Park Hoge Kempen waar u uren (en dagen) rijplezier kan beleven op de zeer mooie en duidelijk aangegeven routes, zowel voor ruiters als menners. Een must om te doen en zeker de moeite waard!

Een aantal B&B's waar wij mee samenwerken kan u verder op deze pagina vinden.

Wat hebben wij te bieden

Wij hebben vier ruime rond onze buitenpiste gelegen stallen. Twee stallen zijn voorzien van een binnen- en buitenuitgang en twee stallen enkel van een buitenuitgang. De buitenpiste is vrij te gebruiken in eventueel overleg met onze vaste pensionklanten. Ook zijn er voldoende grote zadelkasten ter beschikking waarin u, indien u dit wenst, uw persoonlijke spullen kan opbergen (wel zelf een hangslotje voorzien om de kast op slot te doen).

Wat kost dit

De prijs bedraagt 15€ per nacht per paard (1 paard/stal). Hiervoor krijgt uw viervoeter een stal met een ligbed van stro, onbeperkt drinkwater en ruim voldoende hooi. Ook het gebruik van de zadelkasten en piste zijn in deze prijs inbegrepen.

Zelf kan u spijtig genoeg niet bij ons overnachten, maar er zijn verschillende B&B's, vakantiehuizen en hotels in de buurt waar u met een gerust hart kan gaan overnachten terwijl uw viervoeter in goede handen is. Hieronder kan u enkele links vinden naar accommodaties en hun eventuele extraatjes die ze aanbieden als u via ons boekt.

De lijst met accommodaties zal in de nabije toekomst zeker nog uitgebreid worden, dus kom regelmatig eens kijken.

 

 

 

 

 

​​​

Stenen%2520stalgebouw_edited_edited.png
Binnenkant%2520stenen%2520stal_edited_ed
Houten%2520stalgebouw_edited_edited.png
Binnenkant%252520houten%252520stal_edite
Piste_edited.png
 

Jossefin Tuinen

http://jossefinbedandbreakfast.be

Riant slapen in een oase van rust

Overnachten bij Jossefin betekent slapen in een sfeervol ingerichte kamer met comfortabel tweepersoons bed, riante badkamer en uitzicht op de prachtige tuin die een oase van rust is met veel groen, een vijver en heerlijke terrassen.

- Verblijf van 1 nacht: welkomst drankje en hapje, prijzen volgens de website, direct te boeken telefonisch of per e-mail.

  Prijzen voor directe boeking zijn goedkoper dan via Booking.com.

  1 nacht is alleen mogelijk van oktober tot april, van april tot en met september is verblijf in de B&B voor minstens 2 nachten.

 - Verblijf van 3 nachten: welkomst drankje en hapje, prijzen volgens de website, korting van 5% op totale verblijf.

 - Verblijf van 4 nachten of meer, welkomst drankje en hapje, prijzen volgens de website, korting van 10% op totale verblijf

De Drempelhoeve

http://www.drempelhoeve.be

Een landelijk gelegen B&B met eenvoudige kamers en een koffiehuisje waar je terecht kan voor een natje, een droogje en niet te vergeten, zelfgemaakte Limburgse vlaai.

Al Mulino

http://www.almulino.be

Bij Al Mulino kan u overnachten in een historische graanmolen die compleet werd gerenoveerd tot een sfeervol en hoogwaardig hotel met 12 kamers.

In het naastgelegen Mulino restaurant  kunt u kennis maken met een authentieke Italiaanse keuken. Het nuttigen van een aperitief is mogelijk aan tafel of tijdens de zomermaanden buiten op het gezellige terras.

Een unieke sfeer, authenticiteit, gezelligheid en een waaier aan gastronomische specialiteiten is waar Al Mulino voor staat.

Al Mulino is gelegen op een 3-tal km, 5 minuutjes met de auto, van onze stalling.

Recreatieoord Kikmolen

https://campingkikmolen.be

Camping Kikmolen is op amper 1km van onze stalling gelegen, pal in het RivierPark Maasvallei, en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. De unieke locatie staat garant voor een brede waaier aan natuurpracht en maakt van de Kikmolen de ideale vertrekplaats voor fiets- of wandeltochten. Uiteraard heeft camping Kikmolen alle faciliteiten die je van een hedendaagse camping verwacht.